Alarmsysteem

De beste alarmsystemen met vele opties

Denkt u erover na om uw woning of bedrijf te laten voorzien van een alarmsysteem? En zoekt u deskundig advies over de mogelijkheden? Neem dan contact op met CG Security voor het beste alarmsysteem met het beste advies. Wij zijn specialisten op het gebied van woning en bedrijfsbeveiliging en leveren hiervoor een uitgebreid pakket van systemen voor. Wij zijn actief in de regio’s Den Bosch, Den Haag, Leiden, Nieuwegein, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Breda, Amersfoort en Utrecht en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

Ruime opties voor alarmsystemen

Wanneer men denkt aan een alarmsysteem dan denkt men in eerste instantie aan een alarm dat afgaat zodra iemand de ruimte binnenkomt die beveiligd is. Dat is natuurlijk een vereiste van een goed systeem maar er is meer mogelijk en eigenlijk ook nodig. Want alarmsystemen kunnen veel meer. Zo kan een alarm ook andere opties in werking zetten zoals een mistinstallatie of verlichting zodra inbraak gedetecteerd wordt.

Uw alarmsysteem volledig met opties

Laat het niet alleen bij een alarmsysteem op zich. Dat is ons advies.
Er zijn veel mogelijkheden om uw systeem uit te breiden om extra veiligheid in te bouwen.
Wat dacht u van een mistinstallatie die onmiddellijk in werking gaat zodra inbraak aan de orde is.
Het gevolg?De inbreker kan niets meer zien, voelt zich ongemakkelijk en neemt zo snel mogelijk de benen.

Zet alles in het licht bij inbraak

Inbrekers vinden het fijn om ongezien in het donker te werken. Daarom is een schrikverlichting onontbeerlijk bij een alarmsysteem. De inbreker houdt er nl. niet van om in het licht te staan. Schrikverlichting gaat branden zodra er iemand in de buurt komt en kan aangesloten worden op het alarm zodat het ook gaat branden zodra deuren of ramen gekraakt worden.

Vergeet brandalarm niet

Een veel gemaakte fout is dat men geen rekening houdt met brand. Brand houdt nergens rekening mee. Wij raden dan ook aan om een alarmsysteem ook te koppelen aan rookmelders

alarmsysteem

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder in de opsomming wat CG Security allemaal kunnen leveren op het gebied van beveiliging.

  • Camerabewaking
  • Inbraak beveiliging
  • Mistkanonnen
  • Brandbeveiliging
  • Overval beveiliging
  • Aansluiting op centrales

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een professioneel alarmsysteem en wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met ons voor een afspraak.Wij komen graag bij u langs in de regio’s van Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Nieuwegein, Den Bosch, Breda en Amersfoort om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.