Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Beveilig uw pand tegen brand

Velen staan er niet bij stil maar brand is bijna het ergste wat een eigenaar van een huis of een bedrijf kan overkomen. Bedenkt u maar eens wat de gevolgen zouden zijn van een brand in uw woning. Uw hele historie zoals foto’s kunnen daarbij volledig verloren gaan. Voor een bedrijf kan dat nog erger zijn. Al vele bedrijven liepen tegen een bankroet aan nadat ze geconfronteerd werden met een brand. Een goede brandbeveiliging is dan ook goud waard. CG Security levert brandbeveiliging in Amsterdam, Leiden, Breda, Den Bosch, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Nieuwegein, Tilburg en Amersfoort en komt graag bij u langs om u te overtuigen van de noodzaak van bescherming tegen brand.

Brand houdt nergens rekening mee

Er bestaat een groot verschil tussen inbrekers en brand. Inbrekers houden rekening met verschillende zaken zoals de ligging van het huis, de verlichting, het tijdstip en nog meer. Brand houdt nergens rekening mee. Het kan overal en op elk tijdstip plaatsvinden en richt binnen de kortste keren de grootste ravage aan. Een brandbeveiliging kan het ergste voorkomen. Wij raden altijd aan om naast een inbraakbeveiliging ook te gaan voor opties om uw pand te beveiligen tegen brand.

De gevolgen van brand zijn groot

Een ander aspect dat vaak vergeten wordt is dat brand enorme gevolgen kan hebben. Voor een particulier is het vervelend dat een compleet fotoarchief verloren gaat maar voor bedrijven kunnen de gevolgen desastreus zijn die kunnen oplopen tot een bankroet.
Een goede brandbeveiliging kan in ieder geval voorzien dat de schade beperkt blijft.En dan hebben we het nog niet eens over eventuele slachtoffers die kunnen ontstaan bij brand.

Welke producten

CG Security levert verschillende producten voor brandbeveiliging. Wij kunnen sproei installaties leveren voor bedrijven die meteen de brand blussen, wij installeren rookmelders die afgaan zodra een brand zich gaat ontwikkelen en wij sluiten de brandbeveiliging systemen aan op de centrale zodat de brandweer onmiddellijk in actie kan komen wanneer er brand in uw pand ontstaat. Met een brandbeveiliging van ons kunt u in ieder een stuk geruster gaan slapen of op pad gaan.

Neem contact op voor een offerte

Bent u nu overtuigd van de noodzaak van brandbeveiliging? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij leveren in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Den Bosch, Amersfoort, Nieuwegein, Breda, Tilburg, Utrecht en Rotterdam en komen indien gewenst graag bij u langs om u de mogelijkheden uit te leggen.