Camerabeveiliging

Meer veiligheid met een camerabewaking

Iedereen wil graag weten wie er aan de deur staat. En als het even kan dan wilt u ook graag weten wat er in uw kantoor gebeurd wanneer u niet aanwezig bent. Met een camerabeveiliging van CG Security krijgt u mogelijkheden om uw pand optimaal te beveiligen tegen inbrekers, overvallers en ongeoorloofde praktijken die kunnen voorvallen in een bedrijf. Wij leveren uitgebreide mogelijkheden en zijn actief in de regio’s Amsterdam, Den Haag, Leiden, Breda, Rotterdam, Tilburg, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht en Den Bosch en komen graag bij u langs om u een totaaloplossing aan te bieden voor camerabeveiliging.

Camerabewaking voor uw bedrijf

Voor een bedrijf spelen er nog een aantal zaken mee die camerabeveiliging extra interessant maken. Want naast het feit dat u graag wilt weten wie er aan de deur of de poort staat wilt u wellicht ook weten wat er op kantoor gebeurd wanneer u niet aanwezig bent. Zo kunnen medewerkers wellicht minder goed van trouw zijn dan u denkt en informatie meenemen uit uw bedrijf naar uw concurrent. Met een camerabeveiliging van ons weet u 24 uur per dag en 7 dagen per week wat er in uw kantoor gebeurd.

Camerabewaking aan de deur

CG Security levert een uitgebreid assortiment camerabeveiliging voor uw voordeur. Met een camerabewaking van ons weet u wie er aan deur staat. Tevens kan deze camera gekoppeld worden aan systemen zoals ons medisch alarm zodat de bejaarde of gehandicapte gebruiker in huis al kan zien wie er aan de deur staat.

Alles verzorgd door ons

Wanneer u bij ons een compleet camerabeveiliging systeem aanschaft dan zorgen wij ervoor dat alles aangesloten zal worden. Wij sluiten de camera’s aan op de systemen zoals centrales en eventueel uw computers en laptops. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de camera’s eventueel onzichtbaar ge├»nstalleerd worden zodat er geen mogelijkheden zijn om de camera onklaar te maken.

camerabeveiliging

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen leveren op het gebied van beveiliging.

  • Camerabeveiliging
  • Inbraak beveiliging
  • Mistkanonnen
  • Brandbeveiliging
  • Overval beveiliging
  • Aansluiting op centrales

Maak een afspraak voor meer info

Wilt u meer weten van camerabeveiliging? Neem dan contact met ons op voor meer info. Wij zijn actief in de regio’s van Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Den Haag, Nieuwegein, Amersfoort, Den Bosch en Leiden en komen graag bij u langs om u de mogelijkheden uit te leggen van een compleet beveiligingssysteem met camera’s en andere middelen.