Inbraakbeveiliging

De beste inbraakbeveiligingen

Bent u van plan om uw woning of bedrijf te laten voorzien van inbraakbeveiliging? Maak dan een afspraak met ons. CG Security kan totaal oplossingen bieden voor inbraakbeveiliging voor uw woning en bedrijf met de modernste middelen. Wij leveren alarmsystemen, rookgordijnen, schrikverlichting en nog meer om het inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Wij komen met alle plezier bij u langs in de regio’s Amsterdam, Leiden, Den Haag, Den Bosch, Nieuwegein, Amersfoort, Breda, Rotterdam, Utrecht en Tilburg om u te laten zien wat wij allemaal kunnen.

Wat kunnen wij allemaal leveren

CG Security levert alle soorten inbraakbeveiliging zoals alarmsystemen die een akoestisch alarm laten afgaan en automatische meldingen verzenden naar centrales om meteen actie te laten ondernemen. Deze alarmsystemen kunnen gekoppeld worden aan andere systemen zoals rookgordijnen en schrikverlichting.

Het standaard alarmsysteem

De meeste oplossingen voor inbraakbeveiliging beginnen met een standaard alarmsysteem. Dit systeem kan een bewegingsdetector zijn maar er kunnen ook melders in de deuren en ramen gemonteerd worden die het alarmsysteem in werking zetten zodra er een inbraak plaatsvindt.

De inbreker er gloeiend bij

Inbrekers willen natuurlijk niet gepakt worden. En vaak lukt ze dat ook. Met een inbraakbeveiliging van ons is dat andere koek. Want met een camerabewaking van ons kan de inbreker opgespoord worden. Voor veel inbrekers is de aanwezigheid van een camerabewaking dan ook al voldoende om ze weg te houden.

Automatische meldingen naar de centrale

Niet iedere buur onderneemt onmiddellijk actie wanneer een alarm afgaat. Onze centrale doet dat wel.
Zij komen onmiddellijk in actie zodra het alarm afgaat en sturen, indien er geen tegenreactie van u komt, de politie erop af.

inbraakbeveiliging

Mistgordijnen en schrikverlichting

Inbrekers staan niet graag in het zonnetje. Een schrikverlichting is dan ook al vaak genoeg voor inbrekers om ze weg te jagen. Een andere optie is het mistgordijn. Dit mistgordijn komt in werking zodra de inbreker het pand binnenkomt en vormt een groot beletsel voor de inbreker om zijn werk te doen.

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen leveren op het gebied van beveiliging.

  • Camerabewaking
  • Inbraakbeveiliging
  • Mistkanonnen
  • Medisch alarmsysteem
  • Brandbeveiliging
  • Overval beveiliging

Informeer nu naar de mogelijkheden

Zoekt u inbraakbeveiliging? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn regelmatig te vinden in Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam, Tilburg, Breda, Amersfoort,
Den Bosch, Den Haag, Utrecht en Leiden en komen dan ook met alle plezier bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien voor een goede inbraakbeveiliging.