Medisch alarm

Een alarmsysteem voor ouderen en gehandicapten

Bent u een oudere of bent u gehandicapt? Dan bent u kwetsbaarder dan u denkt. Want u wilt naast zelfstandigheid ook veiligheid en hulp wanneer u dat nodig heeft. Ons medisch alarm voorziet daarin. CG Security levert een alarm dat speciaal is ontwikkeld voor ouderen en gehandicapten. Dit medisch alarmsyteem is een uitkomst omdat het diverse functies heeft om uw zelfstandigheid te waarborgen maar wel verzekerd te zijn van hulp wanneer u dat nodig heeft. Ons werkterrein is Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nieuwegein, Leiden, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Tilburg en Den Bosch en wij komen graag bij u langs om u te laten zien wat wij allemaal kunnen leveren.

Wie zijn wij

CG Security is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beveiligen van woningen en bedrijven. Wij leveren alarmsystemen, bewakingscamera’s, rookmelders en nog meer om uw huis en bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen. Vooral op medisch gebied leveren wij producten die reuze handig zijn voor ouderen en gehandicapten. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

medisch alarm

Verschillende detectors

Ons medisch alarm heeft verschillende mogelijkheden om automatisch rook, gas, koolmonoxide en water te detecteren. U wilt nl. niet dat u het slachtoffer wordt van één van deze zaken. Ons alarm voorziet daarin waarbij u de mogelijkheid heeft om het alarm af te laten gaan zodat u zelf hulp kunt inschakelen maar het kan ook automatisch geregeld worden.

Nooit meer uw medicijnen vergeten

Met ons medisch alarmsysteem heeft u ook de mogelijkheid om een herinnering te laten omroepen wanneer u uw medicijnen moet innemen. U zult met ons systeem niet snel meer uw medicijnen vergeten in te nemen.

De bewegingsmelder met automatische hulp

U bent als oudere en gehandicapte vooral kwetsbaar wanneer u alleen woont. Want niemand kan voorzien wat er in huis met u kan gebeuren wanneer u alleen bent. Met de bewegingsmelder in ons medisch alarm bent u er zeker van dat u onmiddellijk hulp krijgt wanneer het alarm ziet dat er geen beweging meer in huis is wanneer u toch thuis bent

Neem contact op voor meer info

Bent u oudere of gehandicapte en zoekt u een alarmsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor hulp op medisch gebied? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs in Den Bosch, Tilburg, Breda, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Nieuwegein, Utrecht, Den Haag en Rotterdam om u de mogelijkheden uit te leggen van ons medisch alarm.

medisch alarm