Mistkanon beveiliging

Een deken van mist over overvallers en inbrekers

Heeft u plannen om uw huis of bedrijf te voorzien van beveiliging en wilt u alle opties overwegen die de veiligheid kunnen vergroten? Denk dan aan een mistkanon beveiliging van CG Security. Want een mistkanon is één van de meest effectieve manieren om inbrekers en overvallers de mist in te laten gaan. Lees verder over de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer info. Wij zijn actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Nieuwegein, Leiden, Amersfoort, Tilburg, Utrecht en Den Bosch en komen graag bij u langs om de mogelijkheden uit te leggen.

Een klasbak in beveiligen

CG Security is een echte klasbak in beveiliging. Wij leveren vele mogelijkheden en opties aan zoals inbraak, brand en overvalbeveiliging en leveren uitgebreide opties aan zoals schrikverlichting en mistkanonnen. Tevens zijn wij de troste leverancier van een heel mooi en nuttig medisch alarm voor ouderen en gehandicapten. Wij gaan slechts voor topkwaliteit en onze medewerkers zijn allemaal specialisten op het gebied van beveiliging.

mistkanon beveiliging

Inbrekers en overvallers de mist in laten gaan

Het lijkt ver gezocht maar het is het niet. Want inbrekers en overvallers zien graag wat ze aan het doen zijn en houden graag de omgeving in de gaten. Daarom is een mistkanon beveiliging een hele goede methode om ze weg te jagen. De mist wordt gegenereerd in het mistkanon dmv een speciale mix die door een verwarmingselement wordt geperst zodat er een dicht mistwolk ontstaat. Deze mist uit het mistkanon is ongevaarlijk voor mens en dier en veroorzaakt geen schade aan elektronica.

Meer mogelijkheden

U kunt uw mistkanon beveiliging uiteraard combineren met de andere mogelijkheden die wij aanbieden voor beveiliging. Wij leveren standaard inbraakbeveiliging en camerabewaking om uw woning of bedrijf optimaal te beveiligen. Tevens kunnen wij het mistkanon aansluiten op deze systemen zodat ze in werking gaat zodra uw voordeur of raam gekraakt wordt. Wilt u nog meer extra zekerheid dan kunt u ook een schrikverlichting overwegen om het inbrekers en overvallers nog eens extra lastig te maken

Neem contact op voor meer info

Wilt u de inbrekers de mist in laten gaan? Neem dan contact op met ons voor meer info over mistkanon beveiliging. Wij komen graag bij u langs in Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Nieuwegein, Utrecht, Breda, Amersfoort, Tilburg en Den Haag om u de mogelijkheden te laten zien. U krijgt dan van ons een offerte die geheel vrijblijvend is