Overvalbeveiliging

Wees overvallers de baas

Wilt u uw huis of bedrijf beveiligen tegen overvallers? Neem dan contact op met ons. CG Security is het bedrijf dat overvalbeveiliging kan leveren met diverse opties om het overvallers zo moeilijk mogelijk te maken. Wij leveren diverse opties zoals draadloze overval drukknoppen, kierstandhouders voor uw deur en nog veel meer. Wij zijn actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Breda, Den Bosch, Amersfoort, Nieuwegein en Tilburg en geven u graag advies hoe u een overval in uw huis of bedrijf kunt voorkomen of deze laten mislukken met een goede overvalbeveiliging.

Wie zijn wij

CG Security is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van totaaloplossingen voor beveiliging van woning en bedrijf.

Wij leveren overvalbeveiliging met diverse mogelijkheden, inbraak en brandbeveiliging, medische alarmsystemen, rookgordijnen en schrikverlichtingen.Al deze opties kunnen een bijdrage leveren aan een goede overvalbeveiliging.Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer info of lees verder over onze mogelijkheden.

Eenvoudige opties voor uw deur

Wellicht één van de eenvoudigste oplossingen om een overval in uw huis te voorkomen is een kierstandhouder. Met deze klauwen is het onmogelijk voor een overvaller om de deur verder open te krijgen wanneer u de kierstandhouder gebruikt.

Camerabewaking om overvallen tegen te gaan

Een camerabewaking is over het algemeen een heel goed middel om overvallen tegen te gaan. Want overvallers houden er niet van om in beeld te komen. Met een overvalbeveiliging van ons met een camerasysteem verhoogt u zeker uw veiligheid in huis en bedrijf.

Schrikverlichting om overvallers weg te jagen

Overvallers houden er niet van om in het licht te staan. Vooral ’s avonds wanneer het donker is kan een schrikverlichting uitkomst bieden.

overvalbeveiliging

De overval alarmknop

Heeft u toch te maken met een overval dan is een draadloze overvalknop een uitkomst. Met deze knop kunt u de centrale laten weten dat er een overval plaatsvindt. Het enige dat u hoeft te doen is de knop indrukken en het hele overvalbeveiliging systeem van de centrale en een melding aan de politie wordt in werking gezet.

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen leveren op het gebied van beveiliging.

  • Camerabewaking
  • Inbraak beveiliging
  • Mistkanonnen
  • Brandbeveiliging
  • Overvalbeveiliging
  • Aansluiting op centrales

Maak een afspraak

Zoekt u een bedrijf dat overvalbeveiliging kan leveren? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in de regio’s Amsterdam, Den Haag, Leiden, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Breda, Rotterdam, Utrecht en Nieuwegein. Wij laten u dan zien wat er allemaal mogelijk is en u krijgt dan van ons een offerte die geheel vrijblijvend is.