Schrikverlichting

Inbrekers en overvallers in het licht zetten

Overvallers en inbrekers doen graag hun werk in het duister. En het liefst zodanig dat zij wel kunnen zien wat zij aan het doen zijn maar dat anderen hen niet zien. Dit kunt u tegengaan met een schrikverlichting in en om uw huis. Want met een schrikverlichting wordt de inbreker of overvaller zichtbaar en daar houden ze niet van. De verlichting gaat branden zodra iemand te dicht in de buurt komt en blijft branden zolang die persoon niet weggaat. Wij leveren onze maatproducten in Nieuwegein, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Breda, Utrecht, Amersfoort, Tilburg en Den Bosch en geven u op lokatie graag advies over een totaaloplossing voor de beveiliging van uw huis.

Een topper in beveiligen van woning en bedrijf

CG Security levert een ruim aanbod van producten voor de beveiliging van woningen en bedrijven. Wij leveren standaard beveiliging zoals inbraak, brand en overvalbeveiliging maar we kunnen meer. Zo leveren we een speciaal medisch alarm, rookgordijnen, mistkanonnen, camerabewaking en nog meer. Lees verder op onze website over de mogelijkheden of neem gewoon geheel vrijblijvend contact op met ons.

schrikverlichting

Inbrekers en overvallers in de spotlights

Met een schrikverlichting van ons maakt u het een inbreker of overvaller een stuk moeilijker. Ze houden er niet van om in het licht te staan. Wij kunnen zowel voor binnen als buiten schrikverlichting aanbieden en installeren. Tevens kunnen we de verlichting aansluiten op uw huidige systeem indien u dat wilt. De schrikverlichting kan dan zowel met sensoren als met het bestaande inbraakbeveiliging systeem ingeschakeld worden.

Verschillende opties beschikbaar

Naast schrikverlichting kan CG Security ook andere opties aanbieden om de beveiliging nog beter te maken van uw huis of bedrijf. Wij kunnen uw verlichting combineren met camerabewaking zodat de inbrekers ook nog eens goed vastgelegd worden op beeld voor nader onderzoek. Tevens is het mogelijk om de verlichting aan te sluiten op een systeem om de politie meteen in te schakelen wanneer uw verlichting op uw bedrijf zomaar plots gaat branden.

Neem contact op voor meer info

Zoekt u schrikverlichting om inbrekers en overvallers uit de buurt te houden? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Leiden, Den Bosch, Den Haag, Nieuwegein, Amersfoort en Tilburg om een op maat gemaakte offerte voor u te maken voor schrikverlichting inclusief andere opties om uw huis en bedrijf optimaal te beveiligen.