Bedrijfsbeveiliging

Uw bedrijf optimaal beveiligd

Wilt u uw bedrijf laten voorzien van een totaaloplossing voor uw bedrijfsbeveiliging? Neem dan contact op met ons. Want CG Security is de specialist op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Wij leveren vele producten die wij kunnen samenvoegen tot een totaaloplossing waarmee u de zekerheid krijgt dat u een beveiliging voor uw bedrijf aanschaft die maximale zekerheid geeft. Wij zijn actief in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Nieuwegein, Leiden. Breda, Tilburg, Den Haag, Den Bosch en Utrecht.

Alarmsystemen met ruime opties

CG Security levert alarmsystemen met vele opties. Het alarmsysteem kan aangesloten worden op een centrale die automatisch een melding krijgt wanneer het alarm af gaat binnen uw bedrijf.
Met een bedrijfsbeveiliging van ons krijgt u ook vele mogelijkheden om uit te breiden of uw systeem aan te laten sluiten op andere systemen zoals mistkanonnen en schrikverlichting.

De inbreker de mist in met een mistkanon

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een inbreker het toch voor elkaar krijgt om in uw bedrijf te komen. Dan hebben we iets in petto voor inbrekers waar ze niet van terug hebben. Een mistkanon dat onmiddellijk in werking gaat zodra de ruimte betreden wordt. Uw bedrijfsbeveiliging maakt echt een stap vooruit wanneer u besluit om gebruik te maken met dit zeer effectieve middel.

De inbreker in het licht gezet

Inbrekers houden ervan om in het donker te werk gaan. Daarom helpen wij inbrekers een beetje door hen flink in het licht te zetten. Met een schrikverlichting komen inbrekers volledig in het licht te staan wat meestal genoeg is voor hen om de benen te nemen. Uw bedrijfsbeveiliging is naar ons inzicht niet compleet wanneer u geen gebruik maakt van deze simpele optie.

Brand houdt geen rekening met u

Een veel gemaakte fout is het ontbreken van een goede brandbeveiliging. Brand houdt, in tegenstelling tot inbrekers, nergens rekening mee. Daarom mag een brandbeveiliging niet ontbreken in uw bedrijf.

bedrijfsbeveiliging

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen leveren op het gebied van bedrijfsbeveiliging.

  • Camerabewaking
  • Inbraak beveiliging
  • Mistkanonnen
  • Brandbeveiliging
  • Overval beveiliging
  • Aansluiting op centrales

Maak een afspraak voor een offerte

Zoekt u een bedrijf dat bedrijfsbeveiliging kan leveren? Neem dan contact op met ons voor een offerte.

Wij komen graag bij u langs in de regio’s waar we actief zijn zoals Rotterdam, Amsterdam, Nieuwegein, Utrecht, Den Bosch, Leiden, Amersfoort, Breda, Tilburg en Den Haag.
U krijgt dan van ons een offerte voor een totaal oplossing voor uw bedrijfsbeveiliging.