Beveiliging

Een expert op het gebied van veiligheid

Heeft u plannen om uw huis of bedrijf te voorzien van beveiliging. Dan bent u bij CG Security aan het juiste adres. Wij leveren beveiliging voor zowel bedrijven en bieden vele producten en opties aan om uw veiligheid geheel op maat te garanderen. Wij leveren camerabewaking, rook, gas en watermelders, medische alarmsystemen, mistkanonnen, schrikverlichting en inbraakbeveiliging. Wij zijn actief in de regio’s Utrecht, Den Bosch, Breda, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Tilburg, Leiden, Rotterdam en Nieuwegein en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien.

Een topper in beveiligen

CG Security is een echte topper in het beveiligen. En dat zijn we omdat we niet alleen voor het allerbeste gaan maar ook een heel compleet pakket aan beveiligingsproducten leveren. Zo leveren wij een medisch alarm dat een grote bijdrage kan leveren aan de veiligheid van ouderen en gehandicapten en leveren we speciale producten zoals schrikverlichting en mistkanonnen om het inbrekers een stuk moeilijker te maken.

Een uitgebreid assortiment

Onze kracht is vooral ons uitgebreide assortiment voor beveiliging. Want we laten het niet alleen bij een alarmsysteem. Wij leveren bv. mistkanonnen die gebruikt kunnen worden bij een overval. Of een schrikverlichting die inbrekers wegjaagt wanneer ze proberen bij u in te breken. Dit maakt ons zo speciaal, een echte topper met uitgebreide mogelijkheden.

Ons medisch alarm

Eén van de producten waar CG Security ontzettend trots op is is het medisch alarm. Met dit systeem krijgt u een beveiliging waarbij u er zeker van kunt zijn dat hulp al onderweg is voordat u het in de gaten heeft.

beveiliging

Dit alarm heeft voorzieningen om rook, water, koolmonoxide en gas te detecteren. Tevens bevat dit systeem een bewegingsmelder die onmiddellijk hulp inschakelt wanneer er geen beweging meer is in uw huis terwijl u toch thuis bent. En als extraatje heeft dit alarm ook een herinneringsfunctie voor uw medicijnen.

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder welke soorten woningbeveiliging en bedrijfsbeveiliging wij allemaal kunnen leveren om uw pand zo optimaal mogelijk te beveiligen:

Neem contact op voor de mogelijkheden

Zoekt u beveiliging voor uw huis? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Breda, Amersfoort, Utrecht, Nieuwegein, Tilburg en Den Bosch en laten u met alle plezier de mogelijkheden zien van onze beveiligingsproducten.