Medisch alarm

Met een medisch alarmsysteem kunt u snel reageren bij een alarm. Bijvoorbeeld van ouderen of een familielid of kind dat chronisch ziek is. Ook bij andere medische ongevallen biedt een medisch alarm van CG Security uitkomst.

U krijgt via de 24/7 meldkamer of app voor de smartphone een bericht, zodat u snel in actie kunt komen. En eventueel de hulpdiensten in kan schakelen. Het alarmsignaal wordt verstuurd door een noodknop. De medische alarminstallatie is ook uit te breiden met een camera. Zodat u altijd mee kunt kijken en de situatie kunt controleren.

Voordelen medisch alarmsysteem

  • Draadloze alarminstallatie
  • Gekoppeld aan 24/7 meldkamer
  • Bij alarm snel medische hulp inschakelen
  • Apparatuur wordt dagelijks gecontroleerd
  • Armband of ketting met paniekknop
  • Ook te gebruiken bij brand en inbraak

Medische alarmering met noodknop

De paniekknop is er als armband en ketting. Bij een noodsituatie is een druk op de knop voldoende om een alarmsignaal te versturen.

Dat signaal komt binnen bij de meldkamer die de waarschuwingsadressen alarmeert. Bijvoorbeeld familie of de buren. U kunt hierna de hulpdiensten inschakelen, indien nodig.

Snel in actie door 24/7 meldkamer

De meldkamer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Bij een noodsignaal reageren zij direct en waarschuwen de contactpersonen. Een medisch alarmsysteem is continu gekoppeld aan een gecertificeerde meldkamer.

Uitbreiden met camerabeveiliging en bewegingssensoren

Bij mensen die thuis wonen en medische hulp nodig hebben, kunt u ook van afstand meekijken. De alarminstallatie in namelijk uit te breiden met een beveiligingscamera. Daarnaast is een bewegingssensor ook een optie.

Vraag gratis offerte aan voor medisch alarm

Een medisch alarmsysteem bij ouderen of zieken thuis heeft veel voordelen. Wilt u ongeveer weten wat zo’n alarminstallatie gaat kosten? Vraag dan gratis een offerte aan. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen langs om de situatie te bekijken, zodat er een beveiligingsplan op maat wordt gemaakt.

Bekijk hier onze producten