Over ons

[layerslider_vc id=”4″]

Schermafbeelding-2013-10-07-om-16.52.05-300x152

Uw beveiliging goed geregeld – privé & zakelijk

CG Security is sinds 1996 actief op de Nederlandse markt en gevestigd te Rotterdam nabij het Feyenoord stadion. Ontwikkelingen, zoals vergrijzing en afnemende sociale controle vragen om nieuwe behoeften op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica.

CG Security speelt in op die behoeften door haar klanten een veilig gevoel aan te bieden in en rond het huis, kantoor of bedrijf door middel van betaalbare beveiliging op maat waarbij kwaliteit centraal staat. Onze medewerkers denken met u mee en ontzorgen u met hoogstaande dienstverlening op het gebied van veiligheid. Wij werken hierbij graag samen met innovatieve partijen in de markt, die blijvend op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen. CG Security is om die reden in staat om standaard producten en maatwerk aan te bieden op het gebied van medische veiligheid, brandveiligheid en inbraakbeveiliging tegen een betaalbare prijs.

Maatwerk en totaaloplossingen

Een inbraak of overval kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om inbrekers op een deskundige manier buiten de deur te houden.

CG Security biedt u een ruim assortiment aan producten en advies op maat om uw woning, bedrijfspand of terrein optimaal te beveiligen. Zo leveren wij onder meer alarmsystemen, schrikverlichting en camerabeveiliging. Naast inbraakbeveiliging, kunt u ook bij CG Security terecht voor medische alarmsystemen, gas-, rook-, en watermelders.

Advies op maat

Beveiligen is vakwerk, dat begint met goed advies. De erkende beveiligingsinstallateur van CG Security kan u precies uitleggen hoe, binnen uw budget en gebaseerd op uw specifieke woon- en bedrijfssituatie, een object het best beveiligd kan worden.

De aanschaf van een alarmsysteem is een investering die zich altijd laat terugverdienen, immers een inbraak, overval, brand of een andere calamiteit kan grote gevolgen hebben voor het veiligheidsgevoel van de bewoner(s). Een extra korting op uw verzekeringspremie is natuurlijk ook mooi meegenomen!

Onderdeel van VEB erkend installatie bedrijf

Sinds september 2004 is CG Security onderdeel van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) Voor meer info: www.veb.nl

 

* Deze bedrijven adviseren en installeren overeenkomstig de VRKI en kunnen de beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB beveiligingsbedrijven. Ze voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling.

Kosteloos een afspraak

Voorkomen kan, en daar kunt u iets aan doen! In minder dan 1 uur heeft u alle informatie voor een passende oplossing om inbraak, overval en brand te voorkomen. Hang- en sluitwerk word nagekeken met tips ter verbetering. Maak kosteloos een afspraak en een van onze preventie-adviseurs komt geheel vrijblijvend langs.