Mistkanon beveiliging

De meest effectieve beveiliging bij inbraak, ramkraak en overval!

Bescherm uw waardevolle spullen door middel van een dikke mist. Binnen enkele seconden vult het de ruimte waar een indringer ongewenst is. Uw waardevolle spullen en goederen zullen niet langer zichtbaar zijn voor de indringer en zal de ruimte vroegtijdig verlaten. Een mistbeveiligingssysteem is hét ultieme wapen tegen inbraak en criminele schade.

De mistgenerator als beveiligingsoplossing

Mistgenerators zijn ontworpen en gefabriceerd als een vaste beveiligingsoplossing die kan worden geïntegreerd in een bestaande beveiligingsinstallatie of geïnstalleerd als een stand-alone systeem. Ondanks dat een alarmsysteem preventief werkt, kunt u met een mistgenerator nog iets verder gaan om diefstal te voorkomen. Het systeem beschermt de locatie met een dikke verduisterende mist, die de kostbaarheden verbergt en de indringer(s) desoriënteert. Door de plotseling vrijgekomen mist zullen indringers schrikken en in verwarring raken. Zij zullen zich noodgedwongen moeten terugtrekken en met lege handen de locatie weer verlaten.

De mistgenerator kan op verschillende manieren worden gemonteerd in elke projectie (plafonds en muren). Door het compacte formaat en design is de mistgenerator eenvoudig te integreren in een bestaande interieur.

  • Mist uit de mistgenerator is ongevaarlijk voor mens en dier, en veroorzaakt geen schade aan elektronica.

Beveiliging bij inbraak

De mistmachine voorkomt dat inbrekers uw spullen stelen. Ze kunnen niet meenemen wat ze niet kunnen vinden.

Beveiliging bij ramkraak

Ontneem ramkrakers snel het zicht. De mist vult de ruimte snel en vervliegt niet, ook niet als er een groot gat in de
muur zit.

Beveiliging bij overval

Geef overvallers geen kans in uw zaak. Waarschuw snel de hulpdiensten, terwijl overvallers in de mist naar de
uitgang zoeken.

Mistuitstoot

Dit beveiligingsmiddel wordt ingezet tegen inbraken, ramkraken en overvallen. De mistgenerator produceert een dikke onschadelijke rook, die het zicht ontneemt. Hierdoor eindigen inbraken en overvallen bijna onmiddellijk en is het praktisch onmogelijk om goederen mee te nemen en uw waardevolle spullen te stelen.

In geval van een inbraak met mistuitstoot, zal de mist na enige tijd weer probleemloos verdwijnen zonder sporen of schade na te laten. Zo hoeft u ook geen kostbare tijd te verspillen met opruimen van rommel of kostbare reparaties uit te (laten) voeren: u kunt gewoon ongehinderd doorgaan met uw werkzaamheden.