Medisch

[layerslider_vc id=”5″]

Beschermd, veilig en zeer gebruiksvriendelijk

We worden allemaal ouder. Ouderen voelen zich het prettigst in hun eigen woonomgeving. Men vindt het belangrijk om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en zelf te bepalen wat voor hulp men nodig heeft.

Door te kiezen voor de CG Medisch Alarm is men verzekerd van een levensloop bestendig zorgsysteem dat mee kan groeien met alle fases van het ouder worden. Ouderen kunnen met de CG Medisch Alarm onbezorgd van het leven blijven genieten zonder afstand te hoeven doen van hun onafhankelijkheid.

Het CG MEDISCH ALARMSYSTEEM is een eenvoudig te bedienen toestel waarmee naast personenalarmering tevens via watersensors, rook-, koolmonoxide-, en gasmelders de veiligheid in huis wordt vergroot. Met één druk op de knop kunnen de bezitters van een CG MEDISCH ALARMSYSTEEM meteen contact maken met hulpverleners, familie of de alarmcentrale waarvan de telefoonnummers ingeprogammeerd staan. Er kan op deze manier direct met de bewoner worden gecommuniceerd en eventueel actie worden ondernomen.Medisch alarm CG Security

Een niet onbelangrijk aspect is de eerder genoemde reminder functie. Voor veel ouderen is het op tijd innemen van medicijnen van levensbelang. het CG MEDISCH ALARMSYSTEEM beschikt overeen herinneringsfunctie waarmee de bewoner zowel via een gesproken boodschap alsmede door middel van tekst in het venster wordt herinnerd aan het innemen van medicijnen. Uiteraard kunnen ook andere herhaal boodschappen worden ingeprogammeerd.

De bediening is eenvoudig. Met 3 grote functietoetsen kan de bewoner een noodoproep versturen, het systeem in- of uitschakelen, telefoongesprekken voeren en reminder berichten bevestigen. Daarnaast beschikt het CG MEDISCH ALARMSYSTEEM over 3 sneltoetsen. Met deze toetsen is een directe verbinding mogelijk met familie, huisarts, servicepost of taxibedrijf. Al deze mogelijkheden geven de bezitter er van een veilig en geborgen gevoel en is zeker bevorderlijk voor het kwaliteit van leven.

Wat eveneens tot de mogelijkheden van het CG MEDISCH ALARMSYSTEEM behoort is het gebruik van de bewegingsmelder. dit houdt in, dat wanneer er gedurende een bepaalde periode geen beweging wordt waargenomen in de woonomgeving van de gebruiker er automatisch een vooralarm wordt geactiveerd en een noodoproep word verstuurd.