Woningbeveiliging

Beveiliging tegen inbraak en overvallen

Wilt u uw woning laten beveiligen tegen inbraak en overvallen? Dan bent u bij CG Security aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod voor woningbeveiliging waaronder alarmsystemen, camerabewaking en brandalarm. Tevens bieden wij speciale producten aan voor woningbeveiliging zoals mistkanonnen en schrikverlichting. Daarbij zijn wij de trotse leverancier van een medisch alarm dat speciaal bedoeld is voor ouderen en gehandicapten. Wij zijn actief in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Nieuwegein, Tilburg, Amersfoort, Den Bosch, Den Haag en Leiden. Lees verder over onze mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

woningbeveiliging

Alarmsystemen om inbraak af te weren

CG Security levert alarmsystemen die speciaal bedoeld zijn om inbraak af te wenden. Uw woningbeveiliging door ons verzorgt met een alarmsysteem geeft waarborg voor maximale veiligheid en de zekerheid dat inbrekers niet ongezien en ongemerkt binnen kunnen komen. Onze woningbeveiliging systemen kunnen aangesloten worden op centrales die automatisch een melding krijgen bij inbraak en er zijn ruime opties om de systemen te combineren met andere opties zoals een mistkanon en schrikverlichting.

Weet wie er aan de deur staat

Wanneer u bezoek heeft aan de deur dan wilt u natuurlijk graag weten wie dat is. Maar weet u het ook wanneer u niet thuis bent? Of heeft u kinderen die niet altijd de deur open mogen doen?

Met een camerabewaking van ons weet u 24 uur per dag en zeven dagen per week wie er aan de deur heeft gestaan.
Een camerabewaking kan dan ook een wezenlijke bijdrage leveren aan uw woningbeveiliging.

Vele beveiligingsproducten

Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal kunnen leveren op het gebied van woningbeveiliging.

  • Camerabewaking
  • Inbraak beveiliging
  • Mistkanonnen
  • Medisch alarmsysteem
  • Brandbeveiliging
  • Overval beveiliging

Informeer nu naar de mogelijkheden

Zoekt u woningbeveiliging met de modernste middelen? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om u te overtuigen van onze producten en geven u dan met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte. Wij bieden onze service aan in de regio’s van Rotterdam, Tilburg, Den Haag, Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Utrecht, Breda, Den Bosch en Nieuwegein.